Maritime Stars-Deltager!

2024-06-27

Den maritime ildsjæl Allan Hejslet fra Erhvervshus Nordjylland står i spidsen for en ny runde af det danske maritime accelerator-forløb og konkurrence Maritime Stars.

Denne gang har Allan allieret sig med de gode folk i brancheorganisation Danske Maritime og sikret økonomisk støtte fra de lige så gode folk i Den Danske Maritime Fond. Jurymedlemmerne i Maritime Stars-panelet indforskrives fra nogle af Danmarks mange stærke maritime virksomheder, såsom Viking Life-Saving Equipment, DESMI, Alfa Laval, MAN Energy Solutions, Semco Maritime, DanPilot, DFDS, Gatehouse og HOYER.

Som udvalgt blandt oprindeligt omkring 30 ansøgere deltog vi i Maritime Stars pitching-begivenheden sidste torsdag, den 20. juni 2024, i den skønne GrowAal-facilitet i Aalborg. Som det fremgår af denne artikel i branchebladet Søfart: https://www.soefart.dk/article/view/1106229/fem_maritime_talenter_handplukket_i_solovens_hule er vi glade for at kunne meddele, at ud af de 9 firmaer, der pitchede, blev vi udvalgt til at være blandt de 5 deltagere, der skal fortsætte i forløbet.

Fra nu og til og med marts 2025 skal vi derfor deltage i 3 camps, møde og netværke med en masse branche-virksomheder og - hvad vigtigt er - opnå et advisory board bestående af erfarne branche-veteraner gennem forløbet.

Vi er begejstrede og ydmyge over at blive valgt iblandt et felt af så mange stærke maritime deltagere. Det betyder særligt meget for os netop fordi vi er blevet bedømt og fundet værdige af et så stærkt felt af branchevirksomheder. Mange tak til Allan, Maritime Stars og juryen! Vi lover at gøre vores bedste for et bruge denne mulighed til gavn for os og for den danske maritime branche.