BLOG OG SENESTE NYT

I juni 2023 udsendte the Sustainable Shipping Initiative (SSI) en bemærkelsesværdig rapport om grønt stål og shipping, som udforsker stålets rejse og potentialet for brug af grønt stål i shipping-branchen.

Efter at vi har skrevet om, hvorfor vi har stiftet Renable, og hvorvidt der findes et behov for vores løsning, mangler vi at beskrive hvilken indvirkning, vi kan forvente, at vores nyskabende tilgang til at optimere skibsgenvinding kan have.

Markedet for skibsgenvinding forventes at vokse fra de nuværende 6-7 millioner tons pr. år til omkring 28 millioner tons pr. år i 2030'erne, som illustreret i denne graf:

Den 30. maj forpligtede den danske regering sig til at gå i udbud med op til 14 GW offshore vindkraft, som skal stå klart i 2030. Den kolossale ekspansion af Danmarks elkraftkapacitet går langt forbi Danmarks nuværende elbehov.

Hamborgs handelskammer (Handelskammer Hamburg) har igangsat en begivenhed kaldet Nordic Startup Challenge. Begivenheden finder sted i Hamborg 11. til og med 13. september 2023. Udfordringens fokus er Coastal Economy & Logistics (kystnær økonomi og logistik), og værten er det stærke og indflydelsesrige maritime fællesskab i Hamborg.

I fuldt vigør

2023-05-01

I denne uge har København summet af næsten alt, hvad der kunne kravle og gå fra Danmark og verden, som deltog i to stærkt aktuelle begivenheder, der fandt sted samtidigt.

Vi er begejstrede for at kunne annoncere, at vi har underskrevet en hensigtserklæring med yderst innovative Floating Power Plant.Vi håber - og vil gøre vores allerbedste for at sikre - at dette bliver begyndelsen på et langt og smukt partnerskab.

Hvis nogen indenfor EU producerer og/eller importerer og/eller fjernsælger noget produkt, der indeholder den mindste smule elektriske eller elektroniske dele, så er vedkommende efter al sandynlighed omfattet af EUs Waste from Electrical and Electronic Equipment Directive, til dagligt noget uheldigt kaldet "WEEE-direktive

"Earth Overshoot Day" faldt i år på den 28. juli. Dagen er oprettet for at illustrere hvornår menneskeheden har opbrugt Jordens bæredygtige ressourcer i det givne år.

Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi er blevet tildelt finansiering fra den danske Innovationsfonds Innobooster-initiative.