VORES HISTORIE

OM OS

Stifterne har mange års erfaring indenfor drift og dekommissionering af maritime aktiver og har indset, at nye teknologier såsom kunstig intelligens og track & trace databaser kan optimere ophugning og genanvendelse af materialer signifikant, både tidsmæssigt, udledningsmæssigt og omkostningsmæssigt.

VORES NAVN
 

HVAD BETYDER ET NAVN

Firmanavne er en vanskelig disciplin. På den ene side skal de, ideelt set, være korte, skarpe, fængende og nemme. På den anden side skal de, lige så ideelt set, forklare nøjagtigt hvad firmaet beskæftiger sig med. De krav kan være diametrale modsætninger, særligt når et firma har begivet sig ud i en forretningsmodel, som måske ser simpel ud på overfladen, men hvor der måske er mange bevægelige dele i maskinrummet.  

Vi kan lide navnet Renable, fordi det giver os en mængde positive konnotationer med "re"-et-eller-andet og et-eller-andet-"able", og tilmed har den yderligere fordel, at den binder disse positive konnotationer sammen til noget, der lyder dynamisk og fremadskuende, mens det forklarer og understreger den cirkulære, grønne natur af det, vi har givet os i kast med.

Herunder kan ses nogle få eksempler på alle ordene med "re" og "able" i: