Renable valgt til Danmarks repræsentant ved Nordic Startup Conference!

2023-05-25

Hamborgs handelskammer (Handelskammer Hamburg) har igangsat en begivenhed kaldet Nordic Startup Challenge. Begivenheden finder sted i Hamborg 11. til og med 13. september 2023. Udfordringens fokus er Coastal Economy & Logistics (kystnær økonomi og logistik), og værten er det stærke og indflydelsesrige maritime fællesskab i Hamborg.

Ifølge begivenhedens regler nominerer de lande-specifikke / tyske handelskamre i Belgien, Nederlandene, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen og Polen hver tre iværksætter-kandidater, ud fra hvilke én enkelt landerepræsentant udvælges til at pitche ved udfordringen. Renable var blandt de tre iværksættervirksomheder, der blev udvalgt af det Dansk-Tyske Handelskammer, og vi er stolte over at vi nu er blevet udvalgt som den danske repræsentant ved denne begivenhed.

Vi ser meget frem til muligheden for at pitche vores idé om en ægte cirkulær fremtid til Hamburg-fællesskabet, og til at netværke med de stærke spillere og andre innovative iværksættervirksomheder, der samles der.