BLOG OG SENESTE NYT

Hamborgs handelskammer (Handelskammer Hamburg) har igangsat en begivenhed kaldet Nordic Startup Challenge. Begivenheden finder sted i Hamborg 11. til og med 13. september 2023. Udfordringens fokus er Coastal Economy & Logistics (kystnær økonomi og logistik), og værten er det stærke og indflydelsesrige maritime fællesskab i Hamborg.

I fuldt vigør

2023-05-01

I denne uge har København summet af næsten alt, hvad der kunne kravle og gå fra Danmark og verden, som deltog i to stærkt aktuelle begivenheder, der fandt sted samtidigt.

Vi er begejstrede for at kunne annoncere, at vi har underskrevet en hensigtserklæring med yderst innovative Floating Power Plant.Vi håber - og vil gøre vores allerbedste for at sikre - at dette bliver begyndelsen på et langt og smukt partnerskab.

Hvis nogen indenfor EU producerer og/eller importerer og/eller fjernsælger noget produkt, der indeholder den mindste smule elektriske eller elektroniske dele, så er vedkommende efter al sandynlighed omfattet af EUs Waste from Electrical and Electronic Equipment Directive, til dagligt noget uheldigt kaldet "WEEE-direktive

"Earth Overshoot Day" faldt i år på den 28. juli. Dagen er oprettet for at illustrere hvornår menneskeheden har opbrugt Jordens bæredygtige ressourcer i det givne år.

Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi er blevet tildelt finansiering fra den danske Innovationsfonds Innobooster-initiative.

Firmanavne er en vanskelig disciplin. På den ene side skal de, ideelt set, være korte, skarpe, fængende og nemme. På den anden side skal de, lige så ideelt set, forklare nøjagtigt hvad firmaet beskæftiger sig med. De krav kan være diametrale modsætninger, særligt når et firma har begivet sig ud i en forretningsmodel, som måske ser simpel ud på...